Buat Duit 4 Angka Sebulan Tanpa Modal !!

Siapa sangka setelah memasuki fasa endemik ni, ada pula dugaan dan cabaran baru mula timbul. Bukan setakat jangkitan virus baru seperti Monkeypox mula menyerang malah boleh dikatakan seluruh dunia mengalami dan merasai inflasi. Negara kita juga tidak ketinggalan. Yang perit merasai kenaikan harga umum barangan dan perkhidmatan adalah golangan miskin dan sederhana pendapatan. Jadi kita hanya mampu membeli barangan keperluan atau perkhidmatan dalam jumlah yang kurang di masa sekarang berbanding sebelumnya.

Nak ber-shopping selain dari barang keperluan tu, kena berfikir dua tiga kali (perlu ke tidak sebenarnya). Ada juga di antara kita yang terpaksa menjual kereta atau motorsikal demi menampung keperluan hidup yang semakin meningkat ni. Jadi buat suri rumah ataupun sesiapa sahaja tidak kiralah wanita mahupun abang-abang, adik-adik ke yang nak BUAT DUIT 4 ANGKA SEBULAN TANPA MODAL, jom daftar secara percuma di dalam platform baru bernama Tasneem Marketplace dan menikmati cashback minimum 3% tau! Bukan setakat tambah pendapatan, malah korang boleh kumpul mata dan dapatkan pelbagai ganjaran yang ditawarkan. Jadi pelanggan pon sudah boleh tambah duit saku dengan mudah apatah lagi kalau daftar jadi reseller kan! Cepat rebut peluang ini!

APA ITU Tasneem Marketplace ?

Pernah dengar tak Tasneem Marketplace? Haa kalau belum, jom Yana share sedikit apa tu Tasneem Marketplace. Ia merupakan sebuah platform baharu yang telah diumumkan oleh Tasneem Business Legacy dengan usahasama dan penyatuan bersama-sama beberapa jenama besar Malaysia seperti Tanamera, Aqiqah Centre, Pustaka Darul Iman (PDI) dan Eyyoo. Kalau korang nak tahu Tasneem Business Legacy adalah sebuah syarikat yang membawa jenama Tasneem Naturel, Tasneem Food dan Twobirds yang banyak mempelopori perniagaan barangan bayi berasaskan bahan semulajadi.

Usahasama ini dibuat dalam usaha untuk membantu golongan yang berpendapatan sederhana untuk menjana pendapatan tanpa modal tapi berpeluang untuk mendapat keuntungan yang tinggi disamping mendapat pelbagai ganjaran yang menarik.

Selaras dengan objektif mereka untuk membantu suri rumah menjana pendapatan dengan mudah dan senang, pihak Tasneem Marketplace mengalu-alukan individu yang berminat untuk bergerak ke hadapan bersama pasukan TMP untuk mendaftar sebagai reseller TMP secara PERCUMA. Jadi korang jangan tunggu lama-lama sebab pihak TMP meletakkan sasaran untuk melahirkan seramai 10,000 usahawan sahaja yang berjaya menjana pendapatan minimum empat angka melalui platform mesra pengguna yang disediakan menjelang Disember 2022 ni.

ANTARA USAHASAMA SYARIKAT DALAM TMP

Bagaimana sistem Business Model Tasneem Marketplace berfungsi ?

Macam mana nak BUAT DUIT 4 ANGKA SEBULAN TANPA MODAL ?
Korang bolehla terus Daftar di bawah ni!

DAFTAR TASNEEM MARKETPLACE

PREVIEW TASNEEM MARKETPLACE (UTK AGEN TASNEEM SHJ)

APAKAH KELEBIHAN MENJADI TMPC – Tasneem Marketplace Customer

APAKAH KELEBIHAN MENJADI TMPR – Tasneem Marketplace Reseller

  • Daftar Percuma
  • Modal tidak perlu dikeluarkan
  • HQ uruskan semua postage
  • Pelan pemasaran yang membantu untuk mendapatkan pendapatan dengan mudah
  • Produk berkualiti dan sudah ada pasaran tersendiri
  • Reward yang menarik.
  • Bonus dibayar di awal 7hb bulan seterusnya
  • Ada penyata pendapatan

Komisen

  • Komisen diberikan kepada agen melalui pelanggan yang membuat pembelian. Komisen akan dimasukkan ke dalam eCash segera tanpa syarat. 
  • Kalau beli, terus dapat. Komisen boleh digunakan untuk membeli produk lain di dalam sistem. 

Point (Mata Ganjaran)

  • Bersifat kumulatif. 
  • Reseller boleh tebus dengan HQ
  • Tak ada tamat tempoh

Bonus

  • Bonus pula sistem akan kira dari PV produk yang dibeli sepanjang bulan tersebut.
  • PV akan reset setiap bulan
  • Kiraan bonus ikut kelayakan based on pelan insentif

JIKA ANDA BERMINAT UNTUK SERTAI JEMAAH TMP.
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡SILA KE SESI PREVIEW – LINK TELEGRAM DI DALAM NI ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
Link direct preview TMP KLIK DI SINI!

Maklumat lanjut boleh layari TMP website ๐Ÿ‘‰ http://www.tasneemmarketplace.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s