DAPAT DURIAN RUNTUH RM40 CASHBACK DENGAN MAYBANK QRPAY di PG MALL

Semenjak musim Perintah Kawalan Pergerakan Malaysia (PKP) 2020 dan seterusnya Perintah Kawalan Pergerakan (PKPB) yang telah dilanjutkan sehingga 9 Jun 2020 ini, kegiatan membeli belah di atas talian sudah menjadi semakin rancak dijalankan di kalangan rakyat Malaysai terutamanya. Mana tidaknya, sejak kebelakangan ini ada sahaja posting dari netizen dengan lambakkan bungkusan penghantaran di salah sebuah syarikat kurier ekspres. Ini menunjukkan, kepercayaan pengguna terhadap pembelian atas talian sudah semakin meningkat.

Kenapa?
Kerana ianya sangat mudah, menjimatkan masa, menjimatkan kos jika dibandingkan dengan berbelanja di luar dan boleh mendapat maklumat sesuatu barang secara terperinci.

Selain daripada itu, apa yang menarik perhatian pengguna untuk memilih buat pembelian atas talian adalah kerana banyak tawaran-tawaran hebat yang disediakan dalam satu sehenti pusat beli-belah. Aku tidak pasti dengan kalian tetapi kebiasaannya aku ni jenis kalau nak membeli-belah mesti memilih pusat e-dagang yang dapat memberi keuntungan ketika berbelanja. Dan siapa yang tak nak kalau ditawarkan pulangan tunai sebanyak RM20 setiap kali shopping

Haa menarik bukan!! 

Sebab itu, aku rasa tak sabar nak perkenalkan PG Mall dekat kalian.

90798446_103458811309762_774528000996671488_o

PG Mall ni, meh aku intro sikit pasal PG Mall ni.

Kalau kalian nak tahu, PG Mall ni adalah No. 1 e-commerce platform dan satu-satunya gedung pasaran atas talian dari Malaysia yang sudah beroperasi sejak tahun 2017 hokey! Selain daripada menawarkan pelbagai jualan barangan keperluan, kesihatan, kecantikan, barangan runcit dsb. Kini,PG Mall telah berada pada kedudukan TOP 3 dalam laporan IPrice Insight. Hebat bukan!


Sumber IPrice Insight

DURIAN RUNTUH RM40 CASHBACK

MaybankQRPay_20percentDisc_FB

Berita baik khas untuk pengguna setia Maybank akaun kerana kalian dapat menikmati pulangan tunai/cashback sebanyak 20% (terhad pada RM20) dengan perbelanjaan minimum RM30 melalui Maybank QRPay atau MAE. Jadi bila kalian membuat 2 kali pembelian transaksi untuk satu Maybank akaun, kalian sudah dapat DURIAN RUNTUH RM40 cashback dalam tempoh kempen tersebut.

PULANGAN TUNAI SELAMANYA SEHINGGA 3.5%

forever_cashback

Bukan itu sahaja, PG Mall juga turut menawarkan konsep ConsuMerchant di mana pengguna/shoppers bukan sahaja dapat membeli pelbagai barangan dengan harga yang berpatutan, malah dapat menjana pendapatan sambil shopping dan berkongsi pengalaman menarik dengan rakan dan keluarga.

Bagaimana caranya?

Mudah sahaja, setiap pengguna yang berdaftar dengan PG Mall sudah layak untuk sertai kempen Shop, Share dan Earn di mana pembeli (Introdusers) yang berkongsi pautan rujukan (referral link) mereka kepada rakan, keluarga atau bahkan orang asing akan mendapat pulangan tunai sebanyak sehingga 3.5% dari jumlah pembelian per transaksi yang dilakukan oleh mereka. Jadi, semakin banyak kalian refer kepada rakan, semakin banyaklah cashback kalian akan dapat. Nak tahu lebih lanjut mengenai Forever Cashback up to 3.5% ni kalain boley ke link ConsuMerchant ini. Memang banyak untunglah kalau shopping di PG Mall ni, daftar sebagai pengguna sahaja terus dapat RM3, lepas tu kongsi referral link dekat kawan-kawan dan keluarga sudah dapat 0.5% – 3.5% cashback dari jumlah transaksi mereka. Semakin banyak membeli semakin banyak penjimatan dan sumber pendapatan!

Jangan berlengah lagi!

Jom rebut peluang ini SEKARANG dengan membuat pembelian kalian di www.pgmall.my atau di aplikasi PG Mall.

Maklumat lanjut boleh layari :

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.